diploma's

Volledig gediplomeerd pedicure

Bekijk de specialiteiten van STIL HAPPY FEET

Als gediplomeerde pedicure – en lid van brancheorganisatie Provoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

 

 

MEDISCH PEDICURE

 

 

Na mijn basisdiploma in 2008 heb ik in 2014 mijn diploma medisch pedicure behaald. Daardoor mag en kan ik alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen o.a. ontstaan zijn door reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Als medisch pedicure heb ik ook kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druktechnieken.

 

 

ORTHESIOLOGIE

 

 

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook maak ik ortheses voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

SCHIMMEL-/KALKNAGELS

 

 

Bij mij kunt u ook terecht als u twijfelt of uw verdikte nagel wel of geen schimmelnagel is. Ik stuur een stukje van uw nagel

naar het Radboud ziekenhuis. Daar gaat het op kweek. Is de uitslag positief, dan maken we een behandelplan.

 

> Meer over schimmelnagels

DIABETISCHE VOET

 

 

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten. Dankzij mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ geef ik professionele hulp en verzorging. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de aanvullende ziektekostenverzekering gedekt. Heeft u een verwijzing voor de Podotherapeut? Dan de behandeling volgens zorgplan volledig vergoed uit de basisverzekering.

 

> Meer over diabetes

VILTTECHNIEK

 

 

De vilttechniek geeft direct verlichting bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

CODECERTIFICAAT

 

 

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke eisen en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu- en arbeidsomstandigheden.

REUMATISCHE VOET

 

 

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Ik kan voor drukverlichting bij zorgen bij pijnlijke voeten, en adviezen geven over verzorging. Ook hierbij geldt dat in veel gevallen uw aanvullende ziektekostenverzekering geheel of gedeeltelijk de kosten van de behandeling dekt.

 

> Meer over reuma

 

NAGELBREUKTECHNIEK

 

 

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel maak die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

 

VOETMASSAGE

 

 

Na de behandeling krijgt u een heerlijke ontspannende voetmassage. De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

 

STIL HAPPY FEET

Karperdaal 137

2553 PD Den Haag

(vrij parkeren)

 

TELEFOON

070-3910751

06-40975082

 

 

KVK DEN HAAG

27275068